Politika zaštite privatnosti

Osobnim podacima smatraju se oni podaci koji Vas identificiraju (poput imena, spola, adrese, e-maila ili poštanske adrese i dr.).
Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo kada pristupite u interakciju s nama ispunjavajući obrasce na našim mrežnim stranicama, putem elektroničke pošte ili na neki drugi način.
Podaci o kojima je riječ mogu biti vaše ime, adresa, adresa e-pošte i broj telefona.
Uvijek upotrebljavamo samo one podatke Korisnika koji su primjereni i nužni za postizanje određene zakonite svrhe, a ne i više podataka od toga.

Kad posjetite našu internetsku stranicu, prikupljamo sljedeće vrste podataka o vama:
- tehničke podatke, a to primjerice mogu biti IP adresa računala kojim ste se spojili na Internet
- vrsti i verziji preglednika, operativnom sustavu i platformi, tipu i nazivu mobilnog uređaja
- ukoliko ispunjavate formulare (kupnju proizvoda, ispunjavanje formulara za recenziju i slično) Korisnik svjesno daje na uvid neke svoje osobne podatke

Ovi se podaci za naše potrebe mogu prikupljati i obrađivati putem cookies(kolačića) treće strane.

Vaše osobne podatke obrađujemo za potrebe komunikacije s vama te kako bismo poboljšali našu mrežnu stranicu i njenu funkcionalnost.
U nekim slučajevima, vaše podatke obrađujemo samo uz vašu privolu. U tom slučaju ćemo prilikom uzimanja vaših osobnih podataka posebno zatražiti vašu izričitu suglasnost za taj postupak.
Podatke Korisnika pohranjujemo i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršenje određene legitimne svrhe, osim ako važećim propisima nije za pojedinu svrhu predviđeno duže ili kraće vrijeme čuvanja ili u drugim slučajevima izričito propisanim zakonom. Nakon toga, podaci se trajno brišu ili čine anonimnima.
Napominjemo kako su Vaši podaci savjesno zaštićeni od gubitka, uništenja, manipulacije, neovlaštenoga pristupa i neovlaštenog izdavanja. Studio DM weddings ne pohranjuje vaše podatke o kreditnim karticama ili drugim financijskim podacima.

Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da se obavijesti na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Osim prava na povlačenje privole korisnici, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imaju pravo na pristup i potvrdu od Studio DM weddings u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja ("pravo na zaborav"), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor.